Wuitensmarsen bestaan halve eeuw

De 50ste Wuitensmarsen vinden plaats op 23, 24 & 25 september. “Drie dagen lang kan je vertrekken voor een wandeling van op onze drie startplaatsen!”

Op donderdag 23 september wordt er gestart in Kastel, een dag later op het marktplein in Hamme en op zaterdag 25 september op het Dorp in Moerzeke. “Omwille van de beperkte parkeercapaciteit aan Ter Munken in Kastel én de beperkte aansluitingen op het openbaar vervoer, wordt er een pendelbus voorzien van op het Dorp in Moerzeke tot aan de startplaats (en terug). De bus rijdt voor de eerste keer naar Kastel om 13 u. en zal continu over en weer rijden. De laatste terugrit vanuit Kastel wordt voorzien om 22 u.”

Voor elke deelnemer is er een unieke pin als aandenken, heerlijke Wuitenskoekjes van Oud Huys Mariman en een pakketje met uniek Wuitensmarsen-bier ‘Wuiteken’ (twee biertjes en een glas) als beloning bij drie dagen wandelen. Naar aanleiding van de 50ste Wuitensmarsen wordt er een kunstwerk op het Marktplein onthuld. Deelname: € 1,5 (Hiervoor ben je verzekerd en krijg je een aandenken en versnapering).

Foto (c) Pexels.

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)