Woon-zorgcentrum Herfstdroom droomt van rolstoelfiets

De voorbije maanden heeft de coronacrisis een gigantische impact gehad op ons dagelijks leven. De opgelegde maatregelen en beperkingen zijn ook voelbaar geweest in woon-zorgcentrum Herfstdroom. “Het waren zware tijden met als lichtpunt de vaccinaties. Daardoor kwam er perspectief, konden de activiteiten heropgestart worden en was er opnieuw plaats voor fysieke vriendschap”, klinkt het.

Het is in dat perspectief dat coördinerend en raadgevend arts Firmin De Brandt het initiatief lanceerde voor de aankoop van een rolstoelfiets of duofiets. Zo kunnen onze bewoners genieten van de buitenlucht in onze mooie bosgemeente, ook als zij minder mobiel zijn. Dat is een absolute meerwaarde, zeker na deze moeilijke periode.

“Zo’n aankoop kost natuurlijk geld en daarom zette het animatieteam een actie op het getouw. Onze animatiemedewerkers verkopen wafeltjes aan 7 euro per doos. In een doos zitten 700 gram wafeltjes en u kan kiezen uit vanillewafels of wafels met chocolade. Bestellen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarbij de vermelding van uw naam, het aantal doosjes + smaak. Het bedrag dient u over te schrijven op rekening BE02 0682 5161 9340 – Dienst Animatie. Ook vrije giften zijn steeds welkom op dit nummer. De wafeltjes kunnen worden opgehaald vanaf maandag 7 juni op weekdagen tussen 8u en 16u via de animatiedienst of het onthaal van het woonzorgcentrum. We bedanken u alvast voor de steun en met uw hulp zullen onze bewoners deze zomer hopelijk kunnen genieten van heerlijke fietstochtjes.”

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)