Winnaars van de zomeractie bekend

De winnaars van de zomeractie “Zomerkommisjes” zijn bekend. De onschuldige handen van de bewoners van het Woonzorgcentrum Hof ter Veldeken trokken 75 winnaars.

Tijdens de zomermaanden konden mensen in Lebbeke deelnemen aan de ‘zomerkommisjes’. “Het opzet was eenvoudig: in totaal diende je 12 stempels, waarvan 8 unieke, te verzamelen op je spaarkaart. Die kon je verzamelen door inkopen te doen bij de deelnemende lokale handelaars. De volle stempelkaarten konden gedropt worden in de brievenbus van het gemeentehuis op de Grote Plaats. De zomeractie werd ook deze vakantie erg gesmaakt. De handelaars deelden allemaal tezamen 11.000 stempelkaarten uit. Daarvan werden er 207 ingediend en voldeden er 179 aan de vooropgestelde criteria.”

De prijzenpot bestond uit een ballonvaart geschonken door Vondelmolen, waardebonnen van Vlaanderen Vakantieland met een waarde van elk 500 euro, 5 gemeentelijke cadeaubonnen met een waarde van 100 euro. “En geschenken van de deelnemende handelaars met elk een waarde van 50 euro. We willen alle deelnemers graag bedanken om van deze actie een succes te maken. Jouw lokale inkopen, hoe klein ook, maken immers een groot verschil voor onze Lebbeekse handelaars”, zeft schepen van Lokale Economie, Goedele Uyttersprot (N-VA).

Foto (c) Gemeente Lebbeke.

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.