VOETBAL | Wervik – VW Hamme 2-3

Hamme blijft het goed doen. De laatste negen wedstrijden werd amper 1 keer verloren. En de laatste vijf zelfs niet meer. Op speeldag 18 ging Wervik in eigen huis voor de bijl. Het werd 2-3.

Nog voor het half uur bracht Smet Vigor op voorsprong. Op slag van rust was er de gelijkmaker van Van Den Bogaerde nadat de bal op de stip ging. Na de pauze bracht Lingier de thuisploeg op voorsprong, de ingevallen Ertürk hing de bordjes wat later weer in evenwicht. Het was uiteindelijk De Witte die zijn team nog de drie punten bezorgde. Kockelbergh, de T2 van Hamme werd op het einde van de wedstrijd uitgesloten door de scheidsrechter.

Door deze overwinning staat Hamme derde in het klassement van derde amateur A na een stilaan indrukwekkende cijferreeks. Leider Voorde-Appelterre telt negen punten meer dan de Wuitens.

Wervik: Olievier, Scheldeman, Defevere, Lingier, Houthoofd, Vandepitte (84′ Ingels), Vromant (45′ Vandeputte), Verlinde, Van Den Bogaerde, Devacht (69′ Vandamme), Pante.
VW Hamme: Van Haver, Smet, Goossens, Warre Ponnet (81′ Benkaddouri), Penneman (59′ Ibrahim Ertürk), Van Osselaer (87′ Mbow), De Witte, Lokando, Boulahmoum, Claeys, Beau Ponnet.
Doelpunten: 27′ Smet (0-1), 44′ Van Den Bogaerde (1-1, strafschop), 57′ Lingier (2-1), 62′ Ibrahim Ertürk (2-2), 90′ De Witte (2-3).
Geel: Devacht, De Witte, Pante, Defevere.
Rood: Kockelbergh (T2 Hamme).

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.