VOETBAL | VW Hamme – Anzegem 3-1

VW Hamme komt steviger op de derde plaats in derde amateurklasse A, na de zege thuis tegen Anzegem. Het werd 3-1, Smet scoorde twee keer.

In de topper tegen Anzegem nam thuisploeg Hamme de bovenhand. Na een half uur kon Smet zorgen voor de 1-0. En op slag van rust  was er de 2-0 van Van Osselaer. Met een mooie voorsprong de rust in dus en die werd ook daarna vastgehouden. En zelfs nog uitgebreid. Smet met zijn tweede van de middag voorbij halfweg in de tweede periode zorgde voor de 3-0. In het slot ging de bal nog op de stip en de elfmeter werd omgezet door De Bruycker, waardoor Anzegem de eer nog kon redden.

Door de ruime zege nestelt Vigor zich steviger in de top drie. Het heeft nu vijf punten meer dan Anzegem, maar zelf ook vijf punten minder dan de tweede in de klassering, Tempo Overijse.

VW Hamme: Van Haver, Smet, Goossens, Warre Ponnet (75′ Mbow), Penneman, Van Osselaer (71′ Ibrahim Ertürk), Lokando, Huygens, Boulahmoum, Claeys, Beau Ponnet.
Anzegem: De Temmerman, Janssens (83′ Ercan), De Haspe, Lecour (45′ Dejonghe), Pauwels, Belmans, Bamenga, Van De Geuchte, Bourgeois, De Bruycker, Beirlaen (45′ Van Den Berghe).
Doelpunten: 30′ Smet (1-0), 45′ Van Osselaer (2-0), 71′ Smet (3-0), 81′ De Bruycker (3-1, strafschop).
Geel: Beirlaen, Bamenga,
Rood: Beau Ponnet (2x geel), Van De Geuchte (2x geel).

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.