VOETBAL | Roeselare-Daisel – Hamme 0-2

Hamme pakt vier op zes na een gelijkspel thuis tegen Stekene en de winst op de tweede speeldag op het veld van Roeselare. De Witte en Van Osselaer zorgden voor de doelpunten bij Vigor.

Terwijl Hamme op de eerste speeldag nog zonder goals gelijkspeelde tegen Stekene en een beetje onmondig bleek voor doel was dat in West-Vlaanderen zondag anders. De eerste aanval was meteen raak. Na vijf minuten trapte De Witte de 0-1 binnen, op aangeven van Van Osselaer. Vigor speelde goed in blok en voor de thuisploeg was het moeilijk om de organisatie te doorbreken. Bakelandt en Descheemaecker konden koppen voor Roeselare, maar de gelijkmaker vonden ze niet.

In de tweede helft waren er niet meteen veel grote mogelijkheden. Descheemaecker besloot naast voor de thuisploeg in de opstart van de tweede periode. Smet vond Van Osselaer twintig minuten voor tijd en die laatste kon voor de verdubbeling zorgen. Bakelandt zocht de aansluitingstreffer, maar vond die niet en aan de overkant moest doelman Degrendel zich nadien ook nog een keer tonen. Uiteindelijk verhuisden de drie punten mee naar Hamme.

ROESELARE-DAISEL: Degrendel, Vandelannoitte, Defevere, Dejonghe, Van Heuverzwyn, Bakelandt, Descheemaecker, Libbrecht, Coudron (66′ Prinsier), Moyaert, Derieuw (89′ Demeulenaere).

HAMME: Van Haver, Smet, Goossens, Laurens, Penneman, Van Osselaer (78′ De Pauw), De Witte, Lokando (46′ Beau Ponnet), Huygens (67′ Erturk), Boulahmoum, Claeys.

Doelpunten: 5′ De Witte (0-1), 71′ Van Osselaer (0-2).

Geel: Smet, Penneman, De Pauw.

Foto (c) Pexels.

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.