VOETBAL | Pepingen-Halle – Lebbeke 0-2

Na de minieme verliesbeurt vorige week thuis tegen Berchem versloeg FC Lebbeke het voorbije weekend Pepingen-Halle op eigen veld met 0-2. De nul is dus van de tabellen voor de ploeg van voorzitter Mergan, de eerste driepunter een feit.

Pepingen-Halle won op de eerste speeldag van City Pirates en was erop gebrand om voor eigen publiek het puntenaantal te verdubbelen. Maar dat was zonder FC Lebbeke gerekend. De busreis naar Vlaams Brabant zorgde ervoor dat de mannen van Tom De Cock op scherp stonden. In de eerste helft hielden beide teams elkaar in evenwicht, er werd gerust met 0-0 op het bord.

Na de pauze was Lebbeke efficiënt. Net voor het uur vond Monday de weg naar de netten. Iets meer dan vijf minuten later kon diezelfde speler verdubbelen voor de bezoekers. In het slot pakte thuisspeler Aalhoul nog rood waardoor Pepingen-Halle met tien verder moest. De zege van Lebbeke kwam niet meer in gevaar.

PEPINGEN-HALLE: Vandervorst, Morias, Emmaneel, Doudaev, Pé, Mayanga, Ertveldt (69′ Emhandi), Aalhoul, Abbou, El Ouamari, Vandenberghe (69′ Maviluka Zingula).

LEBBEKE: Aeyels, De Nauw, Van Damme, Monday (90′ Meert), Van Gysel (79′ Beeckaert), Schuddinck, Bourguignon, De Vlieger, De Pauw, Loriers, Van De Velde (89′ Lyase).

Doelpunten: 58′, 65′ Monday (0-1, 0-2).

Geel: Pé, El Ouamari, Loriers.

Rood: Aalhoul.

Foto (c) Gunther Impens.

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.