VOETBAL | Hades Kiewit – FC Lebbeke 2-0

Lebbeke verloor op het veld van Hades Kiewit met 2-0. De laatste zes wedstrijden werden vier punten gepakt. Beide doelpunten in Limburg vielen na de rust.

FC trok naar Kiewit zonder de geblesseerden De Nauw, Van Goethem en Beeckaert. Trainer De Cock koos voor dezelfde zestien van vorige speeldag. Zij wonnen tegen Bocholt. In de eerste helft tegen Kiewit waren er weinig kansen. Wel ging een schot van de bezoekers tegen de paal, een doelpunt van de thuisploeg werd afgekeurd.

Een vrijschop voor Kiewit werd binnengekopt door Caubergs, net geen tien minuten na de pauze. Voor Lebbeke kopte Lyase wat later over. Tien minuten voor tijd kon Maesen nog verdubbelen voor de thuisploeg. Lebbeke met lege handen weer naar huis. De ploeg bezet de op twee na laatste plek in tweede amateur B.

Hades Kiewit: Gijbels, Leyssens, Gueroui (56′ Reykers), Cinti, Verbeeck (46′ Maesen), Celen, Jacquemyn, Vanratingen, Elens, Caubergs, Convents (90′ Verbeeck).
FC Lebbeke: Aeyels, De Coeyere (82′ Meert), Van Damme, Monday, Van Gysel, Bourguignon, De Vlieger (68′ De Pauw), Loriers, Lyase, Liessens, Van Landeghem (68′ Van De Velde).
Doelpunten: 54′ Caubergs (1-0), 79′ Maesen (2-0).
Geel: Vanratingen, Cinti, Van Damme.

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.