VOETBAL | FC Lebbeke – Hasselt 1-2

FC Lebbeke verloor thuis van Hasselt met 1-2. Hasselt is de vijfde in de stand, Lebbeke vinden we terug op de veertiende plek. Van De Velde scoorde zijn elfde van het seizoen voor de club van voorzitter Mergan.

In de eerste helft namen beide teams een ruimte studieronde. Er werd niet gescoord, ook al waren er wel een paar goede mogelijkheden. Na de koffie kwamen de bezoekers scherp uit de kleedkamer. Cuypers bracht de Limburgers net voor het uur voor. En nadien kon Dassen nog verdubbelen. Op minder dan een kwartier voor tijd zorgde Van De Velde met zijn elfde van het seizoen voor de aansluiting. Maar verder raakte Lebbeke niet meer.

Een nieuw verlies dus, maar FC blijft op plek veertien in tweede amateur B, met dertig punten. Het degradatiegevaar blijft voorlopig afgewend al komen de ploegen onder Lebbeke wel op kousenvoeten dichter.

FC Lebbeke: Aeyels, De Nauw, De Coeyere, Van Damme, Monday (45′ Dierickx), Van Tricht, Van Gysel, Meert, Bourguignon, Lyase (69′ De Rock), Van De Velde.
Hasselt: Vanmarsenille,Kel Ofori, Mombaerts, Maus, Maes (80′ Kessels), Etien, Dassen, Cuypers (90′ Haenen), Huygen, Lenaerts (82′ Vandergeeten), Marvin Ofori.
Doelpunten: 59′ Cuypers (0-1), 72′ Dassen (0-2), 76′ Van De Velde (1-2).
Geel: Van Gysel.

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.