VOETBAL | FC Lebbeke – Bocholter 2-1

FC Lebbeke boekte de derde zege van het seizoen. Tegenstander op speeldag elf was Bocholter. Het werd 2-1 op het sportcomplex in de Koning Albert 1-straat.

De score werd al snel geopend door Lyase. De Limburgers waren op achtervolgen aangewezen en proberen het doel van Aeyels te bestoken, toch viel de gelijkmaker pas in de tweede helft. Voor het uur zorgde Zotti daar voor. Minder dan een kwartier voor het einde was Van Landeghem degene die Lebbeke over de streep trok. Door zijn eerste van het seizoen bleven de drie punten bij de thuisploeg.

Lebbeke vindt de aansluiting met de ploegen boven zich en heeft met twaalf punten zicht op de onderste middenmoot. City Pirates en Beerschot B hebben elk acht punten, door de zege wordt de kloof met de degradatiezone door FC dus wat groter gemaakt.

FC Lebbeke: Aeyels, De Coeyere, Van Damme, Monday, Van Gysel, Bourguignon, De Vlieger (64′ Van De Velde), Loriers, Lyase (82′ De Pauw), Liessens, Van Landeghem.
Bocholter: Wertelaers, Zotti, Doms, Azevedo Guimarâes, Paesen, Bussels (84′ Dirkx), Mathei, Boonen (39′ Regales)), Cascio, Vanheukelom, Vandersmissen.
Doelpunten: 2′ Lyase (1-0), 57′ Zotti (1-1), 78′ Van Landeghem (2-1).
Geel: Van Gysel, Zotti.

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.