VOETBAL | Drongen – VW Hamme 3-2

Op het veld van Drongen ging Hamme in de blessuretijd onderuit. Topschutters Smet en Van Osselaer scoorden elk een doelpunt.

In de eerste helft bleven beide doelmonden droog. Er kwamen wel wat mogelijkheden, maar gescoord werd er niet. Kort na de koffie opende Smet de score voor de bezoekers. Iets meer dan tien minuten later maakte De Bruyne gelijk voor Drongen. Voorbij het uur ging de bal op de stip. De elfmeter werd voor de bezoekers omgezet door Van Osselaer. Helemaal op het einde maakte De Bruyne nog gelijk. En wanneer iedereen zich neerlegde bij een gelijkspel was er toch nog een doelpunt van de ingevallen De Rock.

De Wuitens dus met lege handen terug naar Hamme, maar de derde plek in het klassement in derde amateur A blijft ondanks de nederlaag wel behouden. Volgende week neemt Vigor het thuis op tegen Eppegem.

Drongen: Frans, Vanpoucke, Vandevyvere, Baert, Sy, Darzikolahi, De Bruyne, Van Buyten (73′ De Rock), Ayala (73′ Rey), Van Schoors, Pieters.
VW Hamme: Van Haver, Smet, Goossens, Warre Ponnet, Mbow (83′ Ibrahim Ertürk), Penneman, Van Osselaer (73′ Hasan Erturk), Lokando, Huygens, Boulahmoum, Claeys.
Doelpunten: 47′ Smet (0-1), 59′ De Bruyne (1-1), 64′ Van Osselaer (1-2, strafschop), 90′ De Bruyne (2-2), 92′ De Rock (3-2).
Geel: Vandevyvere, Smet, Penneman, Pieters.

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.