VOETBAL | Djeff Smet medetopschutter bij Hamme

Op speeldag negentien vielen er weer mooie goals te zien op de velden in onze streek. Een kort overzicht van wat ons opviel.

Djeff Smet hijst zich na twee treffers tegen Anzegem op gelijke hoogte van Jim Van Osselaer bij derde amateurklasser Hamme. Beiden zijn ze nu topschutters bij hun club, elk hebben ze zeven treffers achter hun naam staan.

In tweede provinciale komt Jonas Cattrysse van Schelde op elf goals te staan na de partij tegen Meerbeke waarin hij twee keer scoorde. Bij KV Sint-Gillis staat Jonas Rogge al enkele speeldagen droog, maar Christof Smekens blijft scoren aan de lopende band. In de derby tegen KAV Dendermonde joeg hij er nog drie tegen de netten, waardoor zijn totaal op twaalf komt.

Een niveau lager bleek Yente De Cock van Robur goed bij schot. Zijn ploeg won met 4-1 van Oranje Blauw Lebbeke en De Cock maakte drie van de vier treffers, waardoor zijn totaal nu op vijf komt. In vierde provinciale komt Dieuwert De Smet na twee treffers tegen Nieuwerkerken voor zijn ploeg Buggenhout B in de top drie terecht.

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.