VOETBAL | Beerschot B – FC Lebbeke 1-1

De U23 van Beerschot hadden tot voor de start van de wedstrijd tegen Lebbeke nog geen punten kunnen sprokkelen in tweede amateur B. Na negentig minuten tegen FC prijkte 1-1 op het scorebord en dat betekende dat beide teams zich tevreden dienden te stellen met een puntendeling.

Lebbeke was dan misschien de betere ploeg over de hele wedstrijd bekeken, toch bracht Goossens Beerschot op voorsprong halverwege de eerste helft. De Nauw werd bij Lebbeke vervangen met een blessure. Na de pauze zorgde Schuddinck voor de gelijkmaker. Lebbeke duwde het gaspedaal in en kreeg kans op kans, maar de paal en doelman Demarbaix stonden in de weg. Het bleef dus bij 1-1 en dat gaf bij de bezoekers het gevoel dat ze twee punten hadden verloren.

FC Lebbeke heeft nu vier punten uit drie wedstrijden en staat daarmee gedeeld zesde, Cappellen is de enige ploeg die nog het maximum van de punten heeft.

Beerschot B: Demarbaix, Kaissi (71′ Soenen), De Kuyffer, Sqalli, Muyldermans, Van Steenwinkel, Goossens, Azzaoui (56′ Van Himbeeck), N’Tumba, De Stobbeleir (62′ Oetoehganal), El Haddaoui.

FC Lebbeke: Aeyels, De Nauw (23′ Meert), Van Damme, Monday, Van Gysel, Schuddinck, Bourguignon, De Vlieger, De Pauw (81′ Lyase), Loriers, Van De Velde (90′ Beeckaert).

Doelpunten: 23′ Goossens (1-0), 56′ Schuddinck (1-1).

Geel: De Nauw, Kaissi.

Foto (c) Dany Van Belle.

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.