VOETBAL | Aalter – VW Hamme 1-4

Hamme won met overtuigende cijfers op het veld van Aalter. Het werd 1-4. Zowel Smet als Van Osselaer scoorden twee keer voor de Wuitens.

Na amper zeven minuten was het al prijs. Van Osselaer zette toen de 0-1 op het bord. En nog voor de rust kon Smet verdubbelen. Net na de thee was er de aansluiting via Vercauteren, maar nog geen tien minuten later scoorde Smet zijn tweede van de middag. En minder dan een kwartier voor tijd was er de vierde Hamse treffer, via Van Osselaer. Zowel Smet als Van Osselaer hebben er twaalf op hun teller staan.

De Wuitens staan momenteel tweede in het klassement van derde amateur A. Met twee punten meer dan Voorde-Appelterre. Leider Tempo Overijse heeft negen punten meer dan Vigor

Aalter: Rogiest, Waegebaert, Van De Walle, Van Der Cruyssen (82′ Berghmans), De Coninck, Hoornaert (75′ Coens), Smessaert, Verplancke, Van Kerrebroeck, Vercauteren (80′ Deweirdt), De Cock.
VW Hamme: Van Haver, Smet (82′ Benakddouri)), Goossens, Penneman, Van Osselaer (75′ De Pauw), De Witte (61′ Mbow), Lokando, Huygens, Boulahmoum, Claeys, Beau Ponnet (82′ Ibrahim Ertürk).
Doelpunten: 7′ Van Osselaer (0-1), 39′ Smet (0-2), 48′ Vercauteren (1-2), 56′ Smet (1-3), 76′ Van Osselaer (1-4).
Geel: Vercauteren.

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.