Verlichte sprookjeswereld in Serskamp

Op 8 januari wordt een stukje Serskamp omgetoverd tot een magische, verlichte sprookjeswereld. Ga mee op tocht vol lichtpracht en laat je onderdompelen in de betoverende sfeer.

“Vuur en LED acts van Moving Fire Arts, een mythisch lichtspektakel “Oya en de Dwaallichtjes” door Zazzu, een vurig muziekstuk op piano door Gusta, “Fire & Flora” door Ron Jaluai, brandende lotussen en lantaarns van De Vuurmeesters en nog veel meer moois voor jong en oud staat op het programma”, klinkt het. “Je kiest zelf wanneer je de wandeling wil maken. Het startpunt ligt aan JCC ‘t Ankerpunt in Serskamp tussen 18 en 19.30u.”

De wandeling is gratis. “Het dragen van een mondmasker is verplicht (vanaf 6 jaar) langs de volledige wandeling tussen 18u. en 19.30u. Hou tijdens het genieten ook steeds voldoende afstand tussen de andere wandelaars. Ook al is alles verlicht, een zaklamp komt altijd van pas. Deelnemers worden verwacht een geldig Covid Safe Ticket (vanaf 12 jaar en 2 maanden) te hebben. Dit wordt gecontroleerd bij het betreden van het terrein van ’t Ankerpunt. Parkeren kan aan de parking aan den Anker.”

Beeld (c) Gemeente Wichelen.

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.