Veeloo zet in op beleving met nieuw test- en adviescentrum

Veeloo Dendermonde verhuisde naar een nieuwe locatie.Veeloo,hetBelgisch merk van elektrische fietsen metvestigingen in Ninove, Aalst en Dendermonde,verliet het centrum van Dendermonde enopende een nieuw testen adviescentrum op de N416 richting Schoonaarde.

“Voor het eerst sinds de opstart van Veeloo verlaten we het stadscentrum met 1 van onzewinkels. Dit doen we niet zomaar, verschillende factoren hebben ertoe geleid dat we op zoek gingen naar een nieuwe locatie in GrootDendermonde” vertelt Jens De Mulder, zaakvoerder van Veeloo. “De nieuwe locatie heeft volgensons voldoende troeven om Veeloo in Dendermonde en daarbuiten verder uit te bouwen.”

Alenkelejarenop rij brengt Veelooverschillende elektrische stadsfietsen op de markt.Vanaf dit jaar worden hun ebikes100% in Belgiëgeassembleerd. “Wezijn geen klassieke fietswinkel”, gaat Jens verder, “we brengen ons eigen merk op de markt met kwaliteitsonderdelen die je uiteraard ook op andere fietsmerken kan aantreffen. Wij hebben geen uitgebreid gamma, maarfocussen op enkele modellen, hierdoorkennenweonze fietsen door en door. Omdat we naast kwaliteit vooral focus leggen opklantenservicegaan we met onze nieuwe winkel nog een stapje verderom bezoekers een unieke beleving mee te geven. De nieuwe locatie is gelegen langsheen de Schelde, wat een ideale uitvalbasis vormt voor een rustige testrit. Maar de nieuwe locatie isook nog eensruim genoeg om onze droom van een indoor testbaanwaar te maken.”

Naast een indoor testparcoursis er ook een netwerkhoek voorzien omworkshops te organiserenrond veilig fietsen.

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.