Tweede Oost-Vlaamse winkel Jumbo is geopend in Berlare

Jumbo opende de deuren van haar twaalfde winkel in België en de tweede winkel in Oost-Vlaanderen. De Jumbo is gevestigd in de Brugstraat 46 in Berlare. “Berlarenaars kunnen er  terecht voor de beste service, buitengewoon groot assortiment en altijd lage prijzen. De klant hoeft bij Jumbo niet te kiezen. Jumbo zet, net zoals in Nederland, de klant op 1 door de verwachtingen continu te overtreffen en zo van klanten echte fans te maken”, klinkt het.

De gloednieuwe winkel heeft een totaaloppervlakte van zo’n 1.300 vierkante meter en stelt zo’n 75 mensen uit de regio te werk. “We zijn ontzettend blij met de nieuwe winkel in Berlare”, geeft filiaalmanager Kevin Heirwegh aan. “Zo kunnen we nog meer klanten verwennen met onze beste service, buitengewoon groot assortiment en altijd lage prijzen. Bij het winkelen worden ze trouwens geholpen door een enthousiast en behulpzaam team. Uiteraard in alle veiligheid en volgens de juiste maatregelen. De 7 Zekerheden, waar Jumbo in Nederland groot mee is geworden, zijn ook in België de beloften aan de klant. Dus euro’s goedkoper, service met een glimlach, voor al je boodschappen, vers is écht vers, vlot winkelen, niet tevreden geld terug en jouw wensen staan centraal. Klanten kunnen erop vertrouwen dat wat Jumbo belooft ook écht waarmaakt. De combinatie van de beste service, een buitengewoon groot assortiment én altijd lage prijzen, maakt Jumbo uniek.”

Het succesverhaal van de Nederlandse keten in België gaat verder. “We merken dat het belevingsconcept ook in België aanslaat en dat Belgen openstaan voor onze én, én, én formule. Ik ben dan ook ontzettend trots dat we vandaag inmiddels onze twaalfde winkel in Berlare openen en nu dus nog meer Oost-Vlamingen van onze unieke Jumbo formule kunnen genieten,” vertelt Peter Isaac, managing director van Jumbo België. “Dankzij onze winkel in Berlare breiden we onze Oost-Vlaamse fanclub verder uit. We hebben opnieuw een mooie locatie en een fantastisch team klaar staan om klanten op een veilige manier wegwijs te maken door onze verschillende assortimenten.” Momenteel staat de Jumbo teller op twaalf, maar daar stopt het niet. “We blijven de Jumbo-familie verder uitbreiden en zullen dit jaar nog een aantal mooie nieuwe winkels openen waaronder volgende week in Ronse,” besluit Isaac.

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)