Tuinhier Grembergen zet het werk van Florent Dierick verder

14 oktober 2021 overleed Florent, voorzitter van Tuinhier Grembergen, wel gekend als Volkstuin of ‘ t Werk van den Akker. Florent, gekend als “den bloemist” van Grembergen, zette zich sinds 1986 in als voorzitter voor de organisatie, samen met zijn vrouw Maria Verhelst. Tuinhier Grembergen zet zijn werk verder. Ondertussen is het nieuwe bestuur bekend.

Tarcy Verstraeten werd benoemd als voorzitter, Bianca Smet als ondervoorzitter en secretaris, Lieve Dierick blijft penningmeester en Ian Van Overloop is bevoegd voor de werking van de tuintjes. “Met trots kunnen wij melden dat Marnix Van Dorpe het werk van Florent als regionaal inspecteur verder zet. Hij werd verkozen op de regionale vergadering in Waasmunster op 7 maart 2022. In januari werd de nieuwe website bekend gemaakt: werkvandenakkergrembergen.be. De tuintjes werden in april reeds voorzien van nieuwe paden in schors, dankzij de helpende handen van onze volkstuinders”, klinkt het.

“Ondertussen werkt onze voorzitter Tarcy aan een Burgeridee, een klimaatvriendelijk en duurzaam project, gefinancierd door Stad Dendermonde. In juni maken wij een interessante uitstap naar De Loods in Aalst met aansluitend  een wandeling in Belle Broek. Wie interesse heeft in onze activiteiten, een tuintje, om lid te worden of in het magazine Tuinhier, kan ons contacteren via de bestuursleden of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..”

Foto (c) Tuinhier Grembergen.

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.