Ticketverkoop The Story of Neil Diamond gestart

Keer op keer slaagt vzw Such A Night erin gerenommeerde internationale artiesten en shows naar Vlaanderen te brengen. Dat is dit najaar niet anders. De ticketverkoop is van start gegaan.

“Hello Again – The Story of Neil Diamond, is een meer dan geslaagd eerbetoon aan dit icoon en simpelweg het beste in Europa. Zanger Brooklyn Creed heeft een griezelig zelfde stemtimbre. Samen met zijn 10-koppige Salvation Band, brengen ze op authentieke wijze alle grote klassiekers live op de bühne. Songs als “Song sung blue”, “I am…I said” en “Sweet Caroline” zorgen voor één groot meezingfeest. Evocatieve beelden en filmfragmenten versterken nog de magie van de show”, zegt Chris Rombaut van Such A Night.

De productie was in 2018 al in ons land voor uitverkochte shows. Nu komen ze exclusief naar het cultureel centrum in Berlare, op 22 en 23 oktober. “The Animals bereikten medio jaren ’60 de top van alle hitlijsten met de legendarische song “The House Of The Rising Sun”, waarna vele hits volgden. John Steel en Micky Gallagher zijn nog steeds van de partij. Samen met Danny Handley en Roberto Ruiz zijn ze trouw gebleven aan hun rhythm & blues repertoire, dat nog steeds wordt bejubeld door vele fans over de hele wereld. Een unieke kans om deze legendarische band live te beleven. The House Of The Rising Sun zal voor één dag in Berlare staan op 19 november!”

Tickets voor de shows zijn nu te koop aan 22 euro/ticket. Te bestellen via www.suchanight.be of www.ccstroming.be  of bel 0477/35.98.79

Foto (c) Pexels.

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)