Goede doelen registreren en steunen in Temse

De coronamaatregelen en de tweede lockdown hebben een grote impact op de goede doelen en verenigingen in Temse en elders. Door de coronacrisis ziet een gemiddeld goed doel 30 tot 80 % van zijn inkomsten verdwijnen.

Daarom steunt onze gemeente de nationale actie ‘Ik Steun Mijn Goede Doel’, een initiatief van de vzw Samen Altijd Warmer en meer dan 100 verenigingen en organisaties. Deze actie omvat een digitaal fundraising platform, waarbij elke organisatie of vereniging zich eenvoudig kan registreren om acties en donaties te verzamelen.

Onze gemeente wil in deze crisistijd een solidair gebaar tonen tegenover de goede doelen en verenigingen van Temse. Met de ondersteuning van deze campagne wil zij de burgers en organisaties dichter bij elkaar brengen.

Burgers met een warm hart kunnen hun coronaveilige inzamelactie indienen of geld doneren via www.iksteunmijngoededoel.be aan het lokale goede doel van hun keuze.

Goed om te weten: elke euro gaat rechtstreeks naar het goede doel.

Temse hoopt voor de goede doelen en verenigingen zo veel mogelijk op te halen via warme inzamelacties en donaties. Zij hebben onze steun hard nodig.

(Redactioneel: TROS_Radionieuws )