Betaal minder voor groene stroom in groep

Wil jij besparen op je energiefactuur en tegelijkertijd je steentje bijdragen aan een beter klimaat? Doe dan mee met de tiende groepsaankoop voor groene stroom en aardgas van de Provincie Oost-Vlaanderen.

Schrijf je vóór 2 februari 2021 in via www.oost-vlaanderen.be/groenestroom. Inschrijven kan vanaf 23 november en is gratis en volledig vrijblijvend. Je krijgt een persoonlijk aanbod met een prijs, berekend op jouw opgegeven verbruik. Vind je het voorstel interessant, dan accepteer je het aanbod tot en met 30 april 2021. De Provincie regelt de overstap naar je nieuwe leverancier.

Jouw gemeente werkt mee

Ook de gemeente Temse ondersteunt dit initiatief. Wie hulp wil bij zijn inschrijving, kan terecht bij de Milieudienst. Neem zeker je laatste jaarafrekening mee! Daarin staan immers alle gegevens die we nodig hebben om jouw inschrijving in orde te brengen.

OPGELET !!

Door de coronapandemie is de loketwerking verbonden aan volgende voorwaarden:

  • uitsluitend na afspraak!
  • afspraak enkel mogelijk op volgende data: 02/12, 09/12, 16/12, 06/01, 13/01, 20/01 en 27/01 en dit tussen 9.30 en 12 u.
  • je meldt je aan bij het onthaal op het gelijkvloers, nadat je afspraak gecontroleerd is kan je je aanmelden in zaal ‘Den Es’ op de tweede verdieping.
  • draag een mondmasker en kom op tijd (niet te vroeg, niet te laat), zo vermijden we contact en kan je afspraak in optimale omstandigheden verlopen.

Door de coronamaatregelen is er ook de mogelijkheid om je telefonisch in te schrijven via de Milieudienst (03 710 12 33). Zeker wanneer je vorig jaar ook hebt deelgenomen. Hou wel je persoonlijke code (zie inschrijvingsbewijs vorig jaar) en indien mogelijk je actuele gegevens bij de hand. Wij helpen je graag verder!

Meer info

Milieudienst (Veerle Vael): AC De Zaat, 03 710 12 33, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gratis infolijn: 0800 76 101 (werkdagen van 9-20 u.), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

(Redactioneel: TROS_Radionieuws )