‘t JOC als decor voor jeugdcafés

Het jeugdontmoetingscentrum (ofte JOC) in Lebbeke doet haar naam weer alle eer aan. In navolging van de voorbije jaren (vóór corona) zullen verschillende verenigingen weer iedere vrijdag een jeugdcafé uitbaten, telkens in een ander thema.

KSA Heizijde trapte het wekelijkse café op gang. Nadien zorgt elke week een andere vereniging voor het openhouden van het JOC. Schepen van jeugd, Goedele Uyttersprot (N-VA), is fier op het enthousiasme van de jeugd: “Onze jeugd laat zich opnieuw van zijn beste kant zien. Ze organiseren een reeks jeugdcafés voor en door jongeren. 10 weken lang kan je iedere vrijdag een andere jeugdvereniging komen steunen, terwijl je geniet van een heerlijk drankje in de sfeervolle bar. Een leuke avond uit, waarbij je nog eens financieel een duit in het zakje doet.”

Stef Leunis, voorzitter van de Lebbeekse Jeugdraad beaamt: “Wij van de Jeugdraad zijn zeer enthousiast dat we met de organisatie van de jeugdcafés de verenigingen kunnen ondersteunen. Zo heeft de jeugd de komende maanden weer een leuke plaats om samen te komen en wekelijks te genieten in een origineel decor!” Het café opent telkens om 16 uur.


(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.