SVK Woonaksent verhuurt 200e woning

Woonaksent nam de 200e woning in beheer. “Een mijlpaal voor ons als Sociaal Verhuurkantoor. Dit betekent namelijk dat we kwetsbare gezinnen en alleenstaanden aan een kwalitatieve en betaalbare woning kunnen helpen. Een prestatie waar wij, SVK Woonaksent, bijzonder trots en fier op zijn. We blikken dan ook graag vooruit naar de toekomst en verdere uitbreiding van ons woningaanbod”, zegt coördinator Bert Dult.

“200 woningen aan ons verhuurd door 123 verschillende eigenaars. Dat zijn 200 verschillende panden, van studio’s tot appartementen en huizen die ter beschikking staan van alleenstaanden, koppels, kleine en grote gezinnen op onze wachtlijst. Verhuurd door eigenaars die recent de weg vonden naar ons Sociaal Verhuurkantoor en door eigenaars die al sinds jaren geleden, in sommige gevallen zelfs bijna meerdere decennia, hun woning aan ons toevertrouwen”, volgens Bert Dult. Woonaksent wenst als Sociaal Verhuurkantoor een antwoord te bieden op de vraag naar betaalbare en kwalitatieve huisvesting voor huurders enerzijds en een kwalitatieve en ontzorgende dienstverlening te bieden aan verhuurders anderzijds. “Verhuren aan Woonaksent betekent dus voor verhuurders gemoedsrust én tegelijk een sociale meerwaarde creëren! Sinds 1 januari 2020 hebben wij ook ons werkingsgebied uitgebreid. Wij waren als SVK reeds jaren werkzaam in Dendermonde, Hamme, Buggenhout en Berlare. Begin 2020 kwam door ook de gemeente Zele bij. We kunnen dan ook aankondigen dat we net in Zele onze 200ste woning in beheer nemen. We hopen uiteraard in de toekomst ons aanbod in Zele verder te kunnen uitbreiden.”

“Hoewel de getuigenissen van onze verhuurders voor zich spreken, sommen we graag nog even de voordelen op waarvan u kan genieten als u verhuurt aan een Sociaal Verhuurkantoor. Zo kan u aanspraak maken op belastingvoordelen en verhoogde renovatiepremies, op het einde van de huurovereenkomst zorgen wij ervoor dat u de woning in goede staat terug krijgt, wij betalen steevast elke maand de huur, … en dit alles komt bovenop een gratis dienstverlening vanwege ons kantoor. Wie zich na het lezen van dit artikel, ook aangesproken voelt en geïnteresseerd is in een mogelijke samenwerking met SVK Woonaksent, mag steeds contact met ons opnemen. Wij maken dan steeds een afspraak om de woning die u zou willen verhuren te bezoeken en u alle nodige informatie te bezorgen.”

Foto (c) Woonaksent.

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)