SpringeRaf laat nieuwe Dendermonds kasteel met drie reuzen Mars, Goliath en Indiaan maken

Bij SpringeRaf hebben ze naast een springkasteel rond het Ros Beiaard nu ook eentje met de drie gildereuzen Mars, Indiaan en Goliath.

“De reservaties namen bij de voorstelling meteen een goede start, de hele agenda voor 2020 was op 24 uur tijd helemaal vol gelopen. Deze vliegende start werd echter een drama door de uitbraak van COVID-19, waardoor de voorbije maanden alle reservaties geannuleerd werden”, zegt Raf Verwaeren van SpringeRaf. “Van bij het begin hadden we al het gevoel dat we nog niet klaar waren met ontwerpen. Als Covid-19 ons iets goed gebracht heeft, dan is het echter wel de extra tijd om aan een razendsnel tempo nog een nieuw ontwerp te maken én te laten produceren. Als enige ter wereld, alleen bij ons te huur: “De reuzendisco”. Het kon niet anders dan een disco worden, aangezien onze reuzen altijd zo mooi dansen.”

“Dit is een écht spectaculair springkasteel, met mooie, felle en opvallende kleuren. Zowel links als rechts voorzien van een print van de 3 reuzen. Drie obstakels zijn er binnenin, elk afzonderlijk voorzien van een print van 1 reus. Helaas leidt onze sector enorm hard onder de coronamaatregelen. Daarom willen wij u nu al informeren over deze nieuwe telg in de familie. Wij hopen hiermee het voorbije jaar, gekenmerkt door ‘the sound of silence’, goed te maken en er dit jaar een jaar met ‘the sound of music’ van te maken. En dat kan, met dit kasteel op uw evenement, bedrijfsfeest, communie, … . Intussen zitten wij niet stil en zijn we al enige tijd bezig met ons volgende ontwerp. Dat houden we voorlopig nog even geheim.”

Foto’s (c) SpringeRaf.

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)