Remi De Smet wordt straatboefje in musical OLIVER

In de lente van 2022 brengt Camerata Productions vzw de familiemusical Oliver! In de handen van regisseur Stijn De Wolf belooft dit een hartverwarmend en muzikaal spektakel te worden met meer dan 50 acteurs, kinderen, dansers en figuranten. Deze musicalklassieker vertelt het verhaal van Oliver Twist en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Charles Dickens en gaat op zondag 18 april 2021 in première in GC De Pit in Buggenhout (BE).

“Deze musical heeft zowel een heerlijke, warm gezelligheid als een lekker rauw en duister kantje, waardoor de voorstelling een publiek kan ontroeren maar evengoed doet huiveren”, zegt regisseur Stijn De Wolf enthousiast. “Zo’n muzikaal spektakel brengen kan enkel een succes worden wanneer je je laat omringen door de juiste mensen. Ik heb daarvoor gericht acteurs gebeld uit heel Vlaanderen en gelukkig waren allemaal direct enthousiast. De rol van Oliver wordt gespeeld door William De Winter uit Gent, een jongen met een enorme dosis talent!”

Naast eerder aangekondigde kleppers als Mark Tijsmans, Nils Anderson en Anneke Van Hoof, mag Camerata Productions ook Remi De Smet (K2 zoekt K3) in de cast verwelkomen! Remi zal de rol van het straatboefje Dodger vertolken. “De rol van Dodger in de musical OLIVER! staat al jaren bovenaan mijn verlanglijstje. Toen Stijn me contacteerde heb ik dan ook niet lang moeten twijfelen”, glimlacht Remi De Smet. “Al ben ik iets minder crimineel dan Dodger, toch heb ik ook wel wat gemeen met dat personage: Ik ga ook altijd recht op mijn doel af en probeer altijd alles vanuit de positieve kant te bekijken. En voor mijn vrienden zou ik ook door het vuur gaan! Ik kijk er alvast naar uit om hem op de planken te brengen!”

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.