Recyclagepark Hoogveld Dendermonde uitzonderlijk gesloten

Het recyclagepark in Hoogveld Dendermonde is uitzonderlijk gesloten tot en met 16 oktober 2021. Op het naastliggende bedrijventerrein starten grote werken. Om de veiligheid van de bezoekers en het personeel te garanderen, gaat het park tijdelijk dicht. Ook in november zal het park anderhalve week gesloten zijn.

Een bezoek aan recyclagepark Hoogveld in Dendermonde is tijdelijk niet mogelijk tot en met zaterdag 16 oktober 2021. Het recyclagepark paalt aan de bedrijfssite van Verbeken Transport waar de bouwwerken starten voor een windturbine. Uit veiligheidsoverwegingen sluit het recyclagepark uitzonderlijk voor twee weken de poorten. Van 8 tot en met 17 november 2021 gaat het park een tweede keer dicht. In die week worden de rotor en de wieken van de windturbine geplaatst.

Inwoners kunnen in die periode wel terecht op het recyclagepark in Appels. Het park is tijdens de week open van 8u30 tot 12u en van 12u30 tot 16u30. Op zaterdag is het park toegankelijk van 9u tot 14u45. Ook hier geldt dat een reservatie nodig is, behalve op woensdag en donderdag. Een afspraak maken kan via https://reservatierecyclagepark.dds-verko.be/.

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.