RECEPT: Eiwrap

Een zonnig aperitiefhapje, extra geel door de eitjes van onze eigen kippen.

Ingrediënten voor 1 bord

  • 6 eieren
  • Peper en zout
  • 6 sneetjes rauwe ham
  • Groene pesto (ik nam de daslookpesto van eerder)
  • 10-tal zongedroogde tomaten op olie.
  • Handvol rucola

Hoe ga ik te werk?

  1. Kluts de eieren en kruid met peper en zout.
  2. Bak heel dunne omeletjes, ik doe dit in een pannetjes voor pannenkoeken.
  3. Laat de omeletjes afkoelen.
  4. Snijd ondertussen de zongedroogde tomaten in fijne reepjes en spoel de rucola.
  5. Smeer een omelet in met een dun laagje pesto en leg in het midden een sneetje ham.
  6. Bestrooi met wat van de tomaatjes en eindig met de rucola.
  7. Probeer de omelet zo strak mogelijk op te rollen.
  8. Ik steek eerst al prikkers en snijd vervolgens in porties, zo rolt de omelet niet opnieuw open.

Smakelijk!

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.