Provincie geeft subsidies aan de impactgedreven (her)starter

Provincie Oost-Vlaanderen lanceert een nieuwe subsidie en ondersteunt daarmee (her)starters die op een bijzondere wijze bijdragen tot een duurzame en sociale samenleving.

De Provincie Oost-Vlaanderen erkent het belang van startend ondernemerschap als motor voor duurzame groei en innovatie. Impactgedreven sociale ondernemers die op een creatieve en innovatieve manier ondernemen, krijgen bijzondere aandacht. Ze kunnen tot 4 000 EUR subsidie ontvangen voor opleiding, advies en begeleiding, of investeringskosten. “Met dit nieuwe reglement willen we starters, maar ook herstarters, ondersteunen die een positieve impact realiseren voor onze samenleving. We voorzien het nodige startgeld voor impactgedreven ondernemers die volop inzetten op tal van uitdagingen zoals klimaatverandering, voedsel- en energietransitie, circulaire economie of sociale tewerkstelling”, zegt gedeputeerde An Vervliet, bevoegd voor Economie.

De uiterlijke indiendatum voor de subsidieaanvraag is 22 oktober 2021. De aanvraagprocedure verloopt enkel digitaal via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Beeld (c) Provincie Oost-Vlaanderen.

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.