Farah en Caro De Craecker zijn twee jonge Zeelse zussen met een passie voor mode en gedreven om studies te combineren met ondernemen. Begin september 2020 richtten ze Pepper Socks op. Ze verkopen sokken met unieke designs.

“In deze saaie tijden, kan elk van ons wel wat meer pit en fun gebruiken. Met deze designs willen we wat extra kleur en positieve vibes brengen. Niet alleen eigenheid en funkiness vinden we belangrijk, ook de kwaliteit blijven we borgen door 80% katoen te verwerken in onze sokken.“ laat Caro weten. Farah omschrijft het als volgt: “Met onze pittige en eigentijdse sokken zetten we in op het versterken van jouw persoonlijkheid. Onze Peppersocks zorgen net voor datgene wat jouw outfit zo uniek maakt.  Ze bezorgen jou de energie die je wenst en jij verkiest of anderen het opmerken of niet. Ze passen onder zomerse jurken, rokken, shorts en bermuda’s maar evenzeer onder maatpakken.”

“Onze sokken worden in beperkte oplage geproduceerd. We herproduceren niet dus wees er snel bij want “OP = OP”. Voor hem, voor haar, voor jong en oud voor elk wat wils – we maken geen onderscheid in gender en leeftiijd – jij bepaalt wat bij jou past. Gedurende de hele keten houden wij rekening met onze geliefde planeet. Ook wij horen de kreten naar duurzaam ondernemen en deze gaan niet in dovemansoren. Wij keren de rug toe naar de huidige wegwerpmaatschappij en gaan resoluut voor duurzaamheid. Door het overwicht van katoen (80%) in de samenstelling van onze sokken gaan deze in vergelijking met andere stoffen veel langer mee. Om te garanderen dat we écht van A tot Z rekening houden met het milieu kiezen we ook voor een recycleerbare kartonnen sokkenetiket. Daarbovenop worden onze Pepper Socks geproduceerd in Europa, dichtbij huis.”

De sokken zijn online te koop via de webshop www.peppersocks.be in maten 31-35, 36-40, 41-45 en tegen de prijs van 8,95 € per paar.

(bron: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)