PAULO zoekt meer dan 160 Oost-Vlaamse politie-inspecteurs

Op zaterdag 11 maart vindt de infodag van PAULO-Politieopleiding plaats in Mendonk. De infodag is een samenwerking tussen PAULO-Politieopleiding, de rekruteringsdienst van de federale politie en een dertigtal politiediensten die aanwezig zijn met een infostand.

Kandidaat politie-inspecteurs kunnen zich tijdens de infodag uitgebreid informeren over zowel de selectieproeven, de basisopleiding als de loopbaanmogelijkheden bij de politie. Dat de Politieopleiding van PAULO staat voor levensecht leren wordt tijdens de infodag aangetoond met heel wat demonstraties: zelfverdediging, schietoefeningen, de hondenpatrouille, politiedrones, motoragenten en verder is er ook een demo openbare orde.

“Wie de  infodag van PAULO bezoekt, komt niet alleen meer te weten over het leven op de politieschool. Dankzij een goede samenwerking met de lokale en federale politiediensten kunnen we een programma aanbieden dat de bezoekers ook informeert over de selectieprocedure voor inspecteur en de jobmogelijkheden bij de politie. Niet minder dan 200 medewerkers staan klaar om meer dan 1 000 bezoekers te ontvangen op de campus. Er is dan ook een grote behoefte aan politie-inspecteurs; in Oost-Vlaanderen willen we dit jaar meer dan 160 inspecteurs opleiden”, zegt gedeputeerde Kurt Moens, bevoegd voor Onderwijs. Wie info wil over een job bij de politie kan nog tot en met 8 maart inschrijven voor de infodag via de evenementenkalender op www.jobpol.be.

Foto (c) PAULO.

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.