Oproep project “Mooimasters” 2021

Binnen het burgerproject “Mooimasters 2021” lanceert de dienst Leefmilieu een ontwerp oproep naar creativiteit. Met de bedoeling op een leuke en kleurrijke manier mee te delen dat afval in de vuilnisbak hoort, niet op straat. Alle (creatieve) inwoners worden aangespoord om tegen uiterlijk zondag 20 juni 2021 hun ontwerp(en) door te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

“In de strijd tegen vervuiling is een actiepunt bestaande afvalbakken meer in het oog te laten springen. Daarnaast wil het lokaal bestuur op een leuke en ‘mooie’ manier sensibiliseren. Kunst is daarvoor het perfecte medium. Het prikkelt maar zet ook aan tot denken”, zegt schepen van Milieu Marius Meremans (N-VA). “De zoektocht naar de leukste en meest inspirerende ontwerpen, in alle mogelijke stijlen, is gestart en loopt tot 20 juni 2021. Ze moeten de vuilbak doen opvallen en passanten aansporen deze te gebruiken. De winnende ontwerpen worden op een sticker gedrukt (30 cm breed x 50 cm hoog) en op een van de afvalbakken aan o.a. het Sas, de Brusselse forten, Serbos, Olympos of in het William Bruynincxpark geplakt.”

Deelnemen kan tot uiterlijk zondag 20 juni 2021 door ontwerp(en) in hoge resolutie te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)