Opening wandeling ‘tussen Opstal en Heizijde’ tijdens de Dag van de Trage Weg

In het weekend van 16 en 17 oktober vindt traditiegetrouw de ‘Dag van de Trage Weg’ plaats. Tijdens dit evenement worden over heel het land de trage wegen in de kijker gezet.

Door de gemeenten Buggenhout en Lebbeke zal er op de Dag van de Trage Weg een gloednieuwe bewegwijzerde wandeling worden voorgesteld: Tussen Opstal en Heizijde. Deze wandeling start aan de Patattenmolensite in Opstal en loopt via de trage wegen langs het wachtbekken Heistergem en Heizijde terug naar de molenaarswoning. De wandeling heeft een afstand van 9,3 km.

“Op zaterdag 16 oktober 2021 om 9.45 uur nodigen wij alle geïnteresseerden uit om deze wandeling plechtig in te wandelen. Plaats van afspraak: Patattenmolensite, Krapstraat 159 in Opstal. Na afloop zal er een kleine receptie worden gepland. Om praktische redenen vragen wij om vòòr 10 oktober 2021 in te schrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aangepast schoeisel is aangeraden. De wandeling is niet toegankelijk voor buggy’s en rolstoelen”, klinkt het bij de gemeentebesturen.

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)