Nieuw Ros Beiaard bier voor de eindejaarsfeesten

Nu de laatste zes maanden voor de Ros Beiaard Ommegang zijn ingegaan lanceert Brouwerij Dilewyns een nieuw Ros Beiaard bier!

“Samen met het Ros Beiaard comité en de stad zijn wij als hoofdsponsor volop bezig aan de voorbereidingen voor 29 mei 2022. We zetten dus alles op alles om er een editie van te maken om nooit te vergeten”, zegt Claire Dilewyns. “Het nieuwe Ros Beiaard bier is een ‘oaked’ versie van het gekende vlasbier dat twee jaar geleden werd gelanceerd. We zijn aan de slag gegaan met eikensnippers en hebben het klassieke Ros Beiaard bier hierop laten lageren gedurende enkele weken. Deze Franse eiken snippers geven extra complexiteit en body aan het bier, met een knipoog naar het Ros Beiaard zelf, dat gemaakt is uit Franse eik. Deze nieuwe versie is een eenmalig brouwsel, dus op=op.”

Zowel de ‘Classic’ als de nieuwe ‘Oaked’ editie zijn exclusief verkrijgbaar op 75cl, en dit zowel los als in geschenkverpakking. “Bovendien is er ook een mooi duopakket voorzien met 1 fles Classic en 1 fles Oaked. Hét ideale cadeautje voor onder de kerstboom. Ontdek het nieuwe Ros Beiaard bier bij de plaatselijke drankhandels en supermarkten, alsook op de Vicaris webshop.”

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.