N-VA Denderbelle-Lebbeke-Wieze heeft een nieuw bestuur

De leden van N-VA in Lebbeke kozen een nieuw afdelingsbestuur voor de komende 3 jaar. Het is kersvers voorzitter Brent Roelandt die de 22-koppige bestuursploeg richting de verkiezingen van 2024 zal loodsen. Samen met ondervoorzitter Klaas De Smedt gaat N-VA Denderbelle-Lebbeke-Wieze volop voor verjonging. “Onze afdeling is een mooie mix tussen gedrevenheid in combinatie met ervaring en deskundigheid. Ik ben ervan overtuigd dat ons bestuur sterker is dan ooit tevoren,” zegt voorzitter Brent Roelandt.

Brent Roelandt (23), die in Lebbeke tot voor kort jongerenvoorzitter was van Jong N-VA in de gemeente, werd door de leden van de partij verkozen tot nieuwe voorzitter. Hij is politicoloog en werkzaam in het federaal parlement. Aftredend voorzitter Klaas De Smedt (27) zal de functie van ondervoorzitter op zich nemen voor de komende drie jaren. De Smedt is leerkracht en ook actief in het nationaal bestuur van Jong N-VA.

De Lebbeekse N-VA afdeling kent een bestuur van 22 bestuursleden, wat hen de grootste afdeling van het arrondissement maakt. “Onze afdeling is de motor achter het sterke werk van onze mandatarissen. Met een prachtig verkiezingsresultaat in 2018, vandaag de dag twee schepenen, een sterke gemeenteraadsfractie en een provinciaal gedeputeerde, ziet de toekomst er rooskleurig uit,” zegt voorzitter Brent Roelandt.

Foto (c) N-VA Lebbeke.

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.