Maatregelen voor Flandriencross

Op zaterdag 22 januari wordt de Flandriencross georganiseerd in Hamme. Omwille van Cpvid-19-maatregelen is publiek bij deze editie niet toegelaten.

Het rennersdorp situeert zich op Vrijetijdssite Kaaiplein. De cross wordt gereden op site Meulenbroek, langs de Mirabrug en Hamveer. De dames starten om 13.45 uur met hun wedstrijd, de heren om 15 uur.

Er geldt een parkeerverbod van maandag 17 tot en met vrijdag 28 januari in de Drapstraat vanaf kruispunt Biezestraat tot Mirabrug (beide kanten) op Hamveer en camperparking Mirabrug en aan de Calvarieberg vanaf kruispunt Roodkruisstraat tot Mirabrug (beide kanten). Van vrijdag 21 tot en met zondag 23 januari om 10 uur mag er niet geparkeerd worden op het Kaaiplein, in de Meulenbroekstraat en op de Groene parking Meulenbroekstraat (naast politiekantoor).

Het winkelcentrum is bereikbaar via de Biezestraat (in- én uitrit). Het is aangeraden dat, wie vanuit het winkelcentrum Hamme-centrum wil verlaten, eerst tot de rotonde aan het Marktplein rijdt om vervolgens te keren richting N41. Security, stewards en de lokale politie zorgen voor een veilig verloop van de Flandriencross. Omdat publiek niet is toegelaten blijft de hinder voor de omgeving beperkt.

Foto (c) Pixabay.

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)