KV SINT-GILLIS | Jonas Rogge: “Een exact doel heb ik niet echt”

Na de 4-2-zege tegen Zaffelare vinden we KV Sint-Gillis in het klassement van tweede provinciale C op de derde plek. Niet enkel de tandem Rogge-Smekens zorgt er voor het succes. Beide heren samen scoorden al wel twintig keer. Jonas Rogge heeft ondertussen al twaalf treffers achter zijn naam.

Tegen Zaffelare won KV Sint-Gillis het voorbije weekend met 4-2. Het was na twee nederlagen alweer de derde overwinning op een rij. Voor Dendermondenaar Jonas Rogge was vooral de wedstrijd ervoor tegen KAV Dendermonde speciaal. “Een derby is natuurlijk altijd speciaal en leuk. Zulke wedstrijden zijn altijd iets meer geladen. Voor mij persoonlijk was een wedstrijd op Dendermonde altijd speciaal, zeker omdat dit misschien de laatste keer was dat we in het toch wel bijzondere stadion mochten aantreden. Ook woon ik ongeveer 400 meter van het Ros Beiaardstadion dus dat was nog eens extra leuk.”

Er werd gewonnen met 2-4 in Grembergen. Rogge scoorde tot nu in bijna elke wedstrijd, goed voor de eerste plek in de topschuttersstand van Driestroom, met twaalf goals. “Ik denk dat het maken van goals steeds een ploegprestatie is en het is dus de verdienste van heel de ploeg dat ik al zoveel keer kon scoren. Een exact doel heb ik niet echt, ik wil er natuurlijk zoveel als mogelijk is maken, maar nog belangrijker is dat we als ploeg zo hoog mogelijk eindigen.” Daar zijn ze bij KV alvast goed mee bezig, de ploeg staat op plaats 2 in het klassement, met een puntje minder dan de tweede, Doorslaar.

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.