Kleine kermis in het centrum van Buggenhout

Van 18 tot en met 20 juni organiseren is er de kleine kermis in het centrum van Buggenhout. “U kan drie dagen genieten van de kermisattracties en allerlei randactiviteiten. De kermis opent om 14u op zaterdag en zondag”, zegt schepen Geert Mannaert (CD&V).

Op zaterdag is er vanaf 16u een avondmarkt in samenwerking met de Buggenhoutse middenstand. Om 19u is er een optreden van de coverband Lesco gevolgd door een afterparty met DJ MovemenT. Deze optredens zijn gratis. Doorlopend kan u even halthouden op het kermisterras ter hoogte van brouwerij Bosteels.

“Op maandag 20 juni organiseren we voor de eerste keer ‘een stille kermis’. Een kermis met felle knipperlichten, luide muziek en snel draaiende attracties geeft voor sommige mensen met een beperking teveel prikkels. Speciaal voor hen wordt van 14u tot 17u een zogenoemde ‘stille kermis’ georganiseerd. Alle attracties staan wat langzamer en de muziek is minder luid. Om 17u schakelen de kermisattracties dan opnieuw over naar hun normale snelheid, volume en dergelijke”, volgens de schepen.

Er geldt een parkeerverbod in de Stationsstraat, kerkplein, Kerkhofstraat en Maalderijstraat. Stationsstraat wordt afgesloten. Kerkstraat wordt afgesloten tijdens de avondmarkt op 18 juni tot zondag 19 juni.

Foto (c) Pexels.

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.