Infoavond rond detailhandelsplan

In het kader van de opmaak van het gemeentelijk detailhandelsplan organiseert de gemeente Buggenhout een infoavond. “We horen graag de mening van de burger over winkelen en horecabezoeken in Buggenhout”, klinkt het. “Maar we denken niet alleen aan de burger want deze avond is er zeker ook voor winkeliers, horeca-uitbaters of dienstverleners in onze gemeente.”

“Hierbij nodigen we u uit op dinsdag 28 september van 19u30 tot 21u in de Raadzaal van Het Gemeentehuis. Tijdens deze infoavond zal een medewerker van de provincie Oost-Vlaanderen vragen beantwoorden zoals ‘zijn de winkels gelijkmatig verspreid?’, ‘Gaan de inwoners winkelen in de eigen dorpskern of wijken ze uit?’. Graag vernemen we of deze cijfers overeenstemmen met de ervaringen van de ondernemers. Daarnaast peilen we aan de hand van stellingen naar nieuwe inzichten voor het detailhandelsplan.”

Wie interesse heeft, kan zich inschrijven voor de infoavond via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 052 33 95 11.

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)