Heraanleg Zogsebaan start in augustus

In 2022 start de aanleg van de nieuwe N446 in Dendermonde, Hamme en Waasmunster. De drie gemeenten, Aquafin, Riopact en het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) investeren samen in 7,5 km nieuwe gewestweg. In Dendermonde wordt de Zogsebaan aangepakt.

AWV kondigt aan dat, als alles naar planning verloopt, midden augustus 2022 de werken starten op de Zogsebaan, vanaf de rotonde aan de Hamsesteenweg en verder op de gewestweg N446 tot het kruispunt met de Bookmolenstraat in Hamme. Van zodra de planning en de omleidingen van de aannemer concreet zijn, volgt hierover meer info.

Eerst worden er nog andere werken uitgevoerd in Hamme, in de Overloopakker en de Bookmolenstraat, vanaf de grens met Zele tot het kruispunt met de gewestweg N446. Ze vernieuwen het wegdek en bouwen een gescheiden rioleringsstelsel. Voor deze werken aan de gemeentewegen in Hamme wordt plaatselijk een omleiding ingesteld. Om sluipverkeer te vermijden worden twee knips aangebracht op de grens Dendermonde/Zele: in de Hermietstraat (Zele) aan de overgang naar de Bakkerstraat (Dendermonde) en in de Hekkenhoek t.h.v. nr. 34 (Dendermonde). De aannemer plaatst betonblokken zodat het niet mogelijk is om erdoor te rijden.

Meer info over de heraanleg N446: zie website van Agentschap Wegen en Verkeer.

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.