GymMAX Dendermonde schittert op Oost-Vlaams kampioenschap trampoline

De trampolinegroep van turnclub GymMAX Dendermonde heeft indrukwekkende prestaties neergezet tijdens het Oost-Vlaams kampioenschap trampoline, dat afgelopen weekend plaatsvond in Dendermonde.

De sportclub, bekend om zijn toewijding aan de ontwikkeling van jong talent, haalde vele medailles binnen en bewees opnieuw zijn positie als een vooraanstaande kracht in de trampolinewereld. In de sterk bevochten categorie A13-14 jaar hebben de GymMAX-atleten buitengewone resultaten behaald.

Adam Thomas veroverde met een verbluffende reeks sprongen de eerste plaats, gevolgd door Niessen Sietse op een indrukwekkende tweede plaats. In dezelfde leeftijdscategorie bij de meisjes schitterde Eeckhoudt Nette met een welverdiende gouden medaille. De categorie B12 voor jongens zag GymMAX Herdewijn Tijl schitteren met een podiumplaats, waarbij hij de tweede plaats veroverde met zijn trampolinevaardigheden.

Bij de meisjes in dezelfde leeftijdsgroep was het een knappe prestatie van Poppe Eliana, die het goud veilig stelde en daarmee haar vaardigheden en toewijding aan de sport bekroonde. In de categorie A15-16 meisjes liet Tille Niesen zien dat GymMAX over een breed scala aan talent beschikt door de derde plaats te behalen. Haar sprongen en vastberadenheid op de trampoline werden beloond met een welverdiende bronzen medaille. Thomas De Petter voegde nog een bronzen medaille toe aan de verzameling van GymMAX, dit in de categorie B17.

"We zijn ongelooflijk trots op het succes van onze gymnasten tijdens het Oost-Vlaams kampioenschap. Deze resultaten weerspiegelen niet alleen hun individuele talent, maar ook de inzet van ons toegewijde team van trainers," verklaarde Ellen Heireman.

Wil jij ook graag deel uitmaken van deze turnclub met een gouden hart, hou dan zeker onze website, Facebook en Instagram in het oog. Weldra verschijnen daar de data op voor de testdagen en de planning van de inschrijvingsmomenten. Surf alvast naar www.gymmax.be, je vindt er al heel veel info terug.

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.