Gezocht: dynamische en enthousiaste uitbater voor de cafetaria van sporthal Appels

Het Autonoom Gemeentebedrijf zoekt een dynamische en enthousiaste concessiehouder voor het uitbaten van de cafetaria van sporthal Appels (Steenweg van Aalst 41, 9200 Dendermonde).

“Heb je zin om sporters en bezoekers gastvrij te onthalen en te voorzien van heerlijke drankjes en versnaperingen? Stel je dan zeker kandidaat!”, klinkt het. “De cafetaria is gelegen op het gelijkvloers van de sporthal en staat in rechtstreekse verbinding met de omnisportzaal. Naast de cafetaria (+- 75m²) behoren ook een terras (+-120m²) en keuken (+-13m²) tot de concessie. De concessie loopt over een termijn van 9 jaar, ingaand ten laatste 1 maart 2023 (onderling overeen te komen). Er bestaat geen verplichte drankafname.”

Kandidaturen worden voor 26 oktober gestuurd naar: Autonoom Gemeentebedrijf – Van Langenhovestraat 203A – 9200 DENDERMONDE. Of via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie op www.dendermonde.be/uitbater-sporthal-appels

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.