Geert De Saedeleir in plaats van Nele Bosman in gemeenteraad

Wegens professionele redenen gaf Nele Bosman haar zetel in de gemeenteraad van Lebbeke door. Ze wordt opgevolgd door de 49-jarige Geert De Saedeleir. Hij zal vanaf januari 2023 de 7-koppige N-VA fractie in de Lebbeekse gemeenteraad vervoegen.

“Als jong politiek talent binnen de Volksunie, en later binnen N-VA, zette Nele zich al snel in voor haar idealen. Sinds de eeuwwisseling zit ze in de Lebbeekse gemeenteraad, met een pauze van enkele jaren voor van de opvoeding van haar kinderen”, zegt brent Roelandt, de voorzitter van N-VA Lebbeke. Bosman kreeg dan ook tijdens haar laatste gemeenteraad (tot nu toe) mooie woorden vanuit zowel haar partijgenoten, coalitiepartners maar ook de oppositie. De Lebbeekse N-VA afdeling betreurt het verlies van Nele binnen de gemeenteraadsfractie.

De opvolging komt toe aan Geert De Saedeleir. Geert is woonachtig in de Opwijksestraat en zelfstandige. “Hij weet dus wat hard werken is. Een mentaliteit die bij onze N-VA fractie zeer welkom is,” zegt voorzitter Brent Roelandt.

Foto (c) N-VA Lebbeke.

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.