Gebruiksovereenkomst Sportpark de Cirkel goedgekeurd

Sportaccommodatie op Sportpark de Cirkel gehuurd kan worden door personen en verengingen. De gebruikersovereenkomst daartoe werd goedgekeurd door de gemeenteraad.

“Inwoners en Wichelse verenigingen krijgen ten alle tijden voorrang op externe verenigingen en kunnen aan een verlaagd tarief gebruik maken van de sportinfrastructuur”, volgens het gemeentebestuur. “Voor het gebruik van de buitenaccommodatie dienen de gebruikers een vergoeding te betalen. Deze vergoeding zal jaarlijks geëvalueerd worden. Eenmaal per jaar geven de hoofdgebruikers, na overleg, de bezetting van de terreinen door. Op basis van de bezetting wordt de maandelijkse vergoeding berekend.”

Wichelse verenigingen en organisaties betalen voor het kunstgrasveld 6 en voor het natuurgrasveld 4 euro per uur. Het trapveld is gratis te gebruiken, voor de atletiekpiste rekent men 4 euro per uur. Wichelse scholen kunnen gratis gebruik maken van de sportterreinen. Externe verenigingen en organisaties betalen drie keer meer. De volledige overeenkomst staat op de website van de gemeente.

Foto (c) Pexels.

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.