Fietsen tussen Durme en Schelde met Landelijke Gilden kan weer

Na een jaartje coronapauze is Fietsen tussen Durme en Schelde weer helemaal terug. De organisatie zat niet stil en werkte een volledig coronaveilig alternatief uit.

“Zo kan je dit jaar kiezen uit verschillende fietstochten die je tijdens de zomermaanden juli en augustus met je eigen bubbel kunt verkennen. Uiteraard zijn er zoals elk jaar tochten van 50 en 25 km. Maar dit jaar bieden we een extra lange tocht van 90 km aan, voor de mensen die maar niet genoeg kunnen krijgen van onze prachtige streek. Elke tocht vind je terug via Routeyou en volgt zoveel als mogelijk de fietsknooppunten. De tochten starten en eindigen aan de Mirabrug in Hamme. Je kunt hier makkelijk je wagen kwijt op de uitgebreide parking. Hier starten is evenwel geen must, mensen uit de buurt kunnen inpikken waar zij dat willen”, klinkt het bij Landelijke Gilden.

Aan de tochten kan je volledig gratis deelnemen. “En er is meer! Dit jaar kan je ook de speurneus in jezelf loslaten via onze gratis fotozoektocht langsheen de route. De vragen en het antwoordformulier vind je terug op onze website www.fietsentussendurmeenschelde.be. De prijzenpot bedraagt maar liefst 1.500 euro. Maak kans op een fiets, een overnachting bij een lokale b&b of een pakket streekproducten. Voor zij die liever wandelen dan fietsen, lanceren we op vrijdag 2 juli ook een Beter Buitenwandeling. Deze wandeling kadert in een reeks wandelingen die gelanceerd werden naar aanleiding van de coronacrisis. Mensen die deelnemen aan deze wandeling kunnen deelnemen aan de Beter Buitenwedstrijd. Ook daar zijn leuke prijzen te winnen.”

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.