Feestkomitee-Mespelare neemt afscheid van voorzitter

Het Feestkomitee van Mespelare nam officieel afscheid van voorzitter Roger Steeman in cc De Mespel met een afscheidsdiner. “Normaal moest dit in september 2020 gebeuren, maar door corona hebben wij dit moeten uitstellen tot nu”, klinkt het.

“Roger was nauw betrokken bij het oprichten van het Feestkomitee en na 45 jaar actief te zijn, geeft hij de fakkel door aan Jan Temmerman. Ongeveer 25 jaar was Roger secretaris/schatbewaarder en vanaf 2020 was hij voorzitter. Het Feestkomitee organiseert jaarlijks een 8-tal activiteiten voor de bevolking van het kleinste dorpken van Dendermonde. Alle evenementen werden nauwkeurig voorbereid door hem en zijn team van bestuursleden. Roger kon ook rekenen op een sterk team van helpers. De onderhandelingen met het stadsbestuur, andere instellingen werden door Roger telkens tot een goed einde gebracht. Hij was de rots in de branding.”

Ook z’n echtgenote Paula werd in de bloemetjes gezet. “Zij was ook altijd van dienst wanneer het Feestkomitee iets organiseerde. Achter een sterke voorzitter staat ook een sterke echtgenote, die steeds bereid was om tot het uiterste te gaan.”

Foto (c) Feestkomitee Mespelare.

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)