Eerste editie Quiz De slimste straat van Dendermonde

Op zaterdag 14 mei 2022 gaat de 1e editie van de quiz ‘De slimste straat van Dendermonde’ door. De winnende ploeg / straat mag zich na een spannende algemene kennisquiz een jaar lang “de slimste straat van Dendermonde” noemen.

Deze quiz wordt georganiseerd door quizploeg De Verkwissers. “De opbrengst wordt geschonken aan 2 goede doelen: Palliatieve Zorgeenheid De Haven & Vergeet de kinderen niet VZW. De hele opzet bestaat er in om in de eerste plaats een leuke avond aan te bieden en het lokaal chauvinisme aan te wakkeren, én daarbij enkele lokale goede doelen te ondersteunen”, zegt Laurens Hofman van de organisatie.

Inschrijven kan per email op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding ploegnaam (moet een straat in Dendermonde zijn) en de coördinaten (naam en adres) van de ploegkapitein. Plaats van gebeuren is de cafetaria van de sporthal van Sint-Gillis (Van Langenhovestraat 203A), de start van de quiz is 20u00. Deelnameprijs bedraagt 20 EUR en is vooraf over te schrijven op: BE11 9795 3202 0248.

Criteria ploegnaam:
– Minstens 2 personen zijn gedomicilieerd in de desbetreffende straat (hier rekenen we op de goodwill van de deelnemers, daar we dit omwille van privacy-redenen niet kunnen controleren);
– De ploegkapitein is woonachtig in de desbetreffende straat en schrijft in met zijn / haar gegevens (naam en adres);
– Leden van verenigingen en werknemers van bedrijven kunnen inschrijven als groep; de locatie van de vereniging of het bedrijf is bepalend voor straatnaam;
– In geval van meerdere ploegen uit dezelfde straat worden deze chronologisch gerangschikt (A, B, C,…) conform de inschrijvingen.

Een ploeg bestaat uit maximaal 5 personen.

Foto (c) Verkwissers.


(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.