Een Lotto-miljonair die 2,5 miljoen euro wint in Erembodegem

Kans gewaagd

Een jong gepensioneerde man uit Oost-Vlaanderen die al sinds het prille begin met Lotto speelt, heeft onlangs z’n trouw beloond gezien: bij de Lotto-trekking van 26 december leverde zijn cijfers de winnende combinatie op.

De gelukkige winnaar wordt hiermee de 101ste Lotto-miljonair van Oost-Vlaanderen met een bedrag van niet minder dan €2.500.255,18!

Van in het begin

Een mistroostig jaar 2020 toch in stijl afsluiten? Dat deed deze Oost-Vlaamse man toen hij voor de trekking van 26 december 2020 zes juiste nummers binnenbracht in de AD Delhaize van Erembodegem. “Ik speel al zolang mee als ik mij kan herinneren, van in het begin”, verklaart onze gelukkige winnaar. “Dit is een prachtig einde van een snertjaar. Met dit bedrag van €2.500.255,18 kan ik hopelijk snel ten volle genieten van mijn pensioen.”

Niet één, maar meerdere winnaars”

“Wat ik met deze prachtige som allemaal ga doen, weet ik nog niet. Alleszins zal er een deel naar de rennovatie of de aankoop van een woning gaan”, verduidelijkt deze dolblijke Oost-Vlaming. “Ook het gezin zal zeker mee profiteren, want het is dankzij hen dat ik gewonnen heb. Hun verjaardagen vormden namelijk de winnende combinatie. En dat met Kerstmis! Beter kan toch niet?

Overhandiging cheque

Om de anonimiteit van de winnaar te bewaren, wordt symbolisch een cheque met het gewonnen bedrag overhandigd aan de familie Van Vaerenbergh, verantwoordelijken van de AD Delhaize te Erembodegem (Hogeweg 51, 9320 Erembodegem).

Dit is de grootste winnaar sinds de samenwerking tussen de AD Delhaize van Erembodegem en de Nationale Loterij.

Lotto

Lotto bestaat meer dan 40 jaar en in 2019 maakte Lotto 61 jackpot-winnaars, waarvan 37 miljonairs. Voor 2020 zijn er  over het hele land al 47 winnaars die de Lotto-Jackpot gewonnen hebben, waarvan 39 geluksvogels Lotto-miljonair werden.

We kunnen dus met veel vertrouwen zeggen dat Lotto heel veel spelers gelukkig maakt. En op winnen staat geen leeftijd. Zo was de oudste winnaar tot hiertoe 97 jaar en de jongste 19 jaar.

Dankzij de inzet van de spelers van de Nationale Loterij wordt jaarlijks meer dan 185 miljoen EUR geherinvesteerd via subsidies aan de meest diverse maatschappelijke, humanitaire, wetenschappelijke, culturele en sportieve projecten.

De Nationale Loterij is dus meer dan spelen!

De Nationale Loterij bezit het internationaal Verantwoord spel-certificaat. De verkoop van onze producten aan minderjarigen is verboden.

(Redactioneel: TROS_Radionieuws )