Eaulalala brengt deze zomer muziek en sfeer op het Donkmeer

In juli en augustus geniet je met Eaulalala elke donderdag en vrijdag van een topper uit diverse genres. Helemaal coronaproof op de openluchtscène op het Donkmeer.

Om gekende redenen geen Waterfeesten en Berlare Zingt dit jaar, wél de hele zomer lang populaire en culturele pareltjes op het Donkmeer. “In juli en augustus bieden we elke donderdag en vrijdag een voorstelling aan van ongeveer een uur”, vertelt schepen van cultuur Carine Meyers. “Zowel het podium als de zitplaatsen bevinden zich op het ponton, het Donkmeer doet dus dienst als prachtige natuurlijke schouwburg.”

De voorstellingen op donderdag zijn gratis. Op vrijdag betaal je 8 euro (+16 jaar) of 2 euro (kinderen geboren na 1 januari 2005). Met de UiTPAS aan kansentarief betaal je 1,50 euro voor een vrijdagvoorstelling. Regent het? Dat kan de pret niet bederven: de zitplaatsen zijn immers overdekt. “Je reserveert best vooraf je tickets, want het aantal plaatsen is beperkt”, aldus nog schepen Meyers. Dat kan vanaf dinsdag 1 juni online via www.beleefberlare.be/eaulalala of op weekdagen in Onthaalpoort Donkmeer. Aan de avondkassa zijn er tickets verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. De deuren gaan telkens een half uur voor aanvang open en de plaatsen zijn niet genummerd. Fan van Cleymans & Van Geel, Belle Perez of Kommil Foo? Van de Ketnetband of Kapitein Winokio? Het volledige programma ontdek je op www.beleefberlare.be/eaulalala.

“Voor een extra vakantiegevoel en om het zomerse plaatje helemaal compleet te maken, kan je jouw uitje ook combineren met een hapje en een drankje op een van de vele horecaterrassen” raadt schepen van toerisme Steven Vandersnickt nog aan. “In Onthaalpoort Donkmeer en op www.beleefberlare.be vind je bovendien nog meer inspiratie om jouw bezoek aan onze bruisende gemeente onvergetelijk te maken.” Laat die zomer maar komen!

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)