Dendermondse producenten openen hun deuren

Koekjesproducent La Confiance en brouwerij Vicaris openen in het weekend van 23 en 24 oktober hun deuren voor het grote publiek. Zij doen dit in het kader van de 1e Open Producentendag die georganiseerd wordt in samenwerking met Toerisme Vlaanderen. Dit initiatief zet, na de moeilijke corona-periode, de Vlaamse voedingsproducenten, hun vakmanschap en vooral hun passie voor hun producten, extra in de kijker.

Vicaris laat u kennismaken met de wereld van het bierbrouwen. Bezoekers kunnen het brouwproces volgen tot aan het eindproduct en proeven van het lekkere Vicarisbier. Ook La Confiance geeft de bezoeker een inkijk in het volledige productieproces van deeg tot koekje en deelt proevertjes uit. Bovendien zullen tijdens dit weekend nog 2 andere Dendermondse producenten, Agostini Coffee en ijsmaker Ollibolli, in het gebouw van La Confiance de aanwezigen laten kennismaken met hun aanbod.

Wie zowel La Confiance als Vicaris bezoekt wacht nog een leuke verrassing. De bedrijven delen stempelkaarten uit waarmee, zowel op zaterdag als op zondag, de eerste 300 bezoekers die beide producenten bezoeken, een cadeaupakket krijgen aangeboden. Voor meer details en bezoekuren kan u terecht op de site van http://openproducentendag.be

Beeld (c) Open Producentendag.

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)