Opnieuw 20 % korting bij Dendermondse handelaars

Om handelaars en horecazaken tijdens deze moeilijke periode extra te ondersteunen, lanceert de stad opnieuw speciale Dendermondse cadeau- en horecabonnen met 20 % korting!

Ondersteun jouw lokale handelaar of horecazaak

Ondersteun jouw lokale handelaar of horecazaak door een cadeau- of horecabon te kopen en doe meteen een goede zaak. Er zijn bonnen van 50 euro, 25 euro en 10 euro. Wie bijvoorbeeld een bon van 50 euro koopt, moet slechts 40 euro betalen. Goed voor 20 % korting bij de Dendermondse handelaars en horecazaken!

De korting geldt bij plaatselijke handelaars en horecazaken. De bons zijn beschikbaar vanaf 1 december via www.dendermonde.be/cadeaubon. Met de cadeaubonnen kan je bij iedere deelnemende Dendermondse handelaar of horecazaak terecht, met de horecabonnen enkel bij B&B ’s, restaurants en cafés.

Blijf lokaal kopen en #winkelhieren

Meer dan ooit kunnen onze lokale ondernemers jullie steun gebruiken. Verschillende horecazaken maken afhaalgerechten of leveren aan huis na online bestelling. Ga naar je lokale bakker, slager of kruidenier. Ze hebben verse en heerlijke producten. Koop een lokaal geschenk voor de verjaardag van een vriend of familie. Of koop nu al een cadeaubon om later te gebruiken. Veel handelaars hebben een webshop of verkopen via sociale media.

Ontdek het aanbod van onze handelaars, restaurants en marktkramers via www.dendermonde.be/winkelhier. Lokale handelaars kunnen zich nog altijd registreren om in dit overzicht te komen via https://www.dendermonde.be/registreer-je-zaak.

Cadeaubonnen en horecabonnen langer geldig

De speciale Dendermondse cadeau- en horecabonnen met 20 % korting die de stad dit voorjaar lanceerde, blijven geldig tot 31/3/2021. Deze bonnen waren verkrijgbaar via de webshop en 6 maanden geldig. Door de huidige verplichte sluiting van horeca en handel, verlengen we alle actieve cadeau- en horecabonnen. Je kan de waarde en geldigheid van jouw bon nakijken via https://www.dendermonde.be/cadeaubon.

Investeren in lokale economie

De stad past de 20 % korting bij. Eind mei lanceerde de stad al een gelijkaardige actie. Toen werd 100.000 euro voorzien om het verschil bij te passen en op die manier te investeren in de lokale economie. Er werd voor 346.000 euro aan cadeaubonnen gekocht en voor 158.000 euro aan horecabonnen. Ongeveer tachtig procent daarvan is al terug uitgegeven bij de lokale handel.

Voor deze speciale eindejaarsbonnen voorziet de stad 50.000 euro. Op die manier investeren we bijkomend 250.000 euro in de lokale economie.

(Redactioneel: TROS_Radionieuws )